HTML

Asztral utazas

Egy saját, személyes asztrál utazás blog, egyéb, asztrál utazással kapcsolatos infókkal. Egy kezdő asztrál utazó naplója.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.11.28. 22:52 | Alesia | Szólj hozzá!

Indító bejegyzés:

Ezt a blogot személyes naplónak szánom. Nem a velem történt eseményeket, hanem spirituális utazásaimat az asztrál világban szeretném bemutatni. Emellett mesélek arról, hogy mit gondolok az utazásokról, milyen forrásokból tájékozódom, konkrétan a kilépési technikákról, problémákról is. Bár van olyan nézet, ami szerint nem szabadna megosztani ezeket az élményeket másokkal, de szerintem semmi problémát nem rejt, ha "arc nélkül" osztom meg az élményeket. Éppen ezért az írások nagyon személyesek lesznek (neveket és helyeket csak kezdő betűvel írok majd), semmit nem fogok elhallgatni. Fontosnak tartom  elmondani, hogy kezdő asztrál utazó vagyok - ez a blog leírás az útkeresésemről a másik dimenzióban. Ezért nem lesz napi rendszeres a blog (időmtől is függ) - sajnos nem is tudok naponta asztrál utazni. Hasonló blogokat találtam nemzetközi viszonylatban, de magyarul nem. Talán vannak, akik (ha más nem, nyelvtudás híján) információt, ötleteket kapnak az írásimból. Aki érdeklődik a téma iránt, esetleg maga is utazik, írjon bátran, én is szívesen tanulok. Viszont a szkeptikusokat megkérném ne írjanak, ne próbáljanak meggyőzni, hogy amit csinálok, az nem létezik. Előre szólok, hogy ilyenre nem reagálok.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Alesia

A bejegyzés trackback címe:

https://asztral.blog.hu/api/trackback/id/tr92794017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása